08 February 2010

Tak Sabar Nak Borong Buku Satu Kontena


Salam semua...
Just nak war-warkan jangan lupa pakat terjah ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010 bakal berlangsung pada 19-28 Mac di PWTC nanti.

Macam-macam aktiviti diadakan seperti kuiz, seminar, pelancaran buku, kempen cipta lagu 1Malaysia, games untuk kanak-kanak di samping jualan pelbagai bahan ilmiah pada harga yang cukup berbaloi. (bukan celcom je tau). Keterangan lanjut klik KLIBF2010

Saya harap sangat dapat beli 1 kontena buku untuk bacaan sepanjang tahun...kekeke...angan-angan kalau tak dilengkapkan dengan RM tak kan jadi der...lagipun mana nak letak oi...Dapat borong 10 buku / novel dah kira ok. Untuk Khalish lagi...and for sure Cik Abang pun mesti nak cari buku kegemarannya juga.


Minta2 la ada kelibat penulis kegemaran saya iaitu Ramli Awang Murshid dan Abd Jalil Ali (hmm...kagum dengan penulisan mereka berdua). Pastu, nak minta sign n bergambar kenang2an. he3...Harap sangat tapi biasanya yang rajin / berkesempatan turun padang novelis wanita jek. (saya cadang nak email diorang suh datang time saya datang PWTC nanti. kekeke)

Lagi...harap dapat jumpa teman sebilik 1 MIIM dulu - Yani, budak Pahang- hampir 3 tahun tak jumpa , rindu sangat...kami dah janji nak jumpa di pesta buku tu nanti. So, jangan lupa masuk dapat kalender tau . To my follower yang berkesempatan ke sana, leh kita jumpa sekali ye. Roger2 la nanti k.

Wassalam...

No comments:

Post a Comment