20 March 2015

Panggilan Temuduga Penolong Pegawai Antidadah S27

Assalamualaikum....

Di satu petang yang sangap-sangap...ternampak satu email dari SPA.

Yeay...panggilan interview lagi untuk kali kedua tahun ni...selang sebulan dari jawatan bawah Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat.

Kali ni...panggilan interview untuk Agensi Antidadah Kebangsaan...mata terus segar...

Dekat 5 tahun saya tunggu panggilan untuk jawatan ni...akhirnya sampai juga giliran...

Syukur...

Ada sesiapa yang pernah pergi temuduga untuk post ni? Kongsi sikit sebagai inspirasi boleh...? hehe...

Gigihlah pula kita menjelajah website AADK dari a-z.

Owh SPA...'belanja' satu post untuk saya yer....

:-)...

Pautan berkaitan:

# Pengalaman Temuduga (Part 1)

# Pengalaman Temuduga (Part 2)

9 comments:

  1. i've got it too

    ReplyDelete
  2. saya skrg ni mmg bekerja dalam perkhidmatan awam kerajaan. teringin sgt nak pergi temuduga untuk antidadah ini tapi terlalu bnyk proses cnthnya perlu pengesahan ketua jabatan, ringkasan perkhidmatan yg juga perlu pengesahan ketua jabatan yg sy perlu buat myebabkan sy jadi putus asa untuk pergi.

    ReplyDelete
  3. saya pun dapat iview.. jgn putus asa ..boleh je mintak

    ReplyDelete
  4. sy dah pegi semalam...nervous sgt..memang kompom x dapat..

    ReplyDelete
  5. Soalan apa yang mereka tanya ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya cerita dalam part 2 ye. nantikan...:)

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Saya dh berjaya surat medical checkup n surat sumpah yg di beri olah pihak aadk dgn spa semua sy dah selesaikan mereka suruh tunggu surat dan tarikh lapor diri, tp smpi sekarang blom dpt tarikh n surat lapor diri, ada sesipa tau x pasal ini???

    ReplyDelete